ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

04 Ιουνίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Από σήμερα 4 Ιουνίου 2020 ανακοινώνεται η επαναλειτουργία μέρους των αθλητικών δημοτικών προγραμμάτων και συγκεκριμένα:
1)Προγράμματα Κολύμβησης
α. Παιδιά
β.Κοινό
γ.ΚΑΠΗ
δ.Πρόγραμμα προετοιμασίας στρατιωτικών σχολών και ΤΕΦΑΑ
2)Προγράμματα Στίβου
α. Ενήλικες
β.Παιδιά άνω των 13 ετών
γ.Πρόγραμμα προετοιμασίας στρατιωτικών σχολών και ΤΕΦΑΑ
3)Προγράμματα Ποδοσφαίρου
α. Έφηβοι Δ.Ε.Παλλήνης
4)Προγράμματα Τένις Δ.Ε.Παλλήνης
α. Ενήλικες
β.Παιδιά άνω των 13 ετών

Τα προγράμματα κολύμβησης θα διαρκέσουν έως το τέλος Ιουλίου,ενώ τα υπόλοιπα προγράμματα, εκτός από το πρόγραμμα προετοιμασίας στρατιωτικών σχολών και ΤΕΦΑΑ το οποίο θα συνεχιστεί έως την ημερομηνία των εξετάσεων, θα λειτουργήσουν έως το τέλος Ιουνίου.

Προκειμένου να είναι εφικτός ο προγραμματισμός των τμημάτων παρακαλούμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες των αντίστοιχων αθλητικών κέντρων ώστε να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να ενταχθούν στο ανάλογο πρόγραμμα. Ακόμα σας επισημαίνουμε ότι όλοι οι αθλούμενοι οφείλουν να έχουν σε ισχύ τα απαιτούμενα δικαιολογητικά γιατρού. Για την είσοδο στις εγκαταστάσεις απαιτείται η επίδειξη της κάρτα μέλους στα αθλητικά προγράμματα της ΚΕΑΠΠΔΠ και το έντυπο καταγραφής αθλουμένου (συμπληρωμένο).

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες της περιόδου αυτής, και την κοινωνική ανάγκη για επάνοδο στην κανονικότητα, για το διάστημα Ιουνίου και Ιουλίου, όλα τα προγράμματα (Παιδιών, Εφήβων, ενηλίκων, ΚΑΠΗ και προετοιμασίας στρατιωτικών σχολών και ΤΕΦΑΑ) θα είναι δωρεάν για τους δημότες και κατοίκους του Δήμου Παλλήνης που είναι ήδη εγγεγραμμένοι και ταμειακά ενήμεροι.

Επισυνάπτεται:
1. Έντυπο καταγραφής αθλουμένου

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: