ΕΝΑΡΞΗ ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ – Δήλωση συμμετοχής

04 Νοεμβρίου 2020

KEAPP_LOGO 2020ΕΝΑΡΞΗ ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ – Δήλωση συμμετοχής

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παλλήνης ανταποκρινόμενη άμεσα στις έκτακτες συνθήκες για τη μείωση της διασπορά του κορωνοϊού COVID-19 (ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ. 69863/02.11.20) και έχοντας ως σκοπό να διατηρήσουν οι μαθητές την επαφή τους με δημιουργικές ασχολίες αποφάσισε να προχωρήσει στην πραγματοποίηση εξ’ αποστάσεως μαθημάτων αξιοποιώντας τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας.

Τα εξ’ αποστάσεως μαθήματα αφορούν: α) μουσικά όργανα (πνευστά, κρουστά, έγχορδα & θεωρία), β) εικαστικά, γ) θεατρικό εργαστήρι (Ε-ΣΤ, Εφήβων & Ενηλίκων), δ) χορωδία Δ.Ε. Γέρακα.

Οι εγγεγραμμένοι μαθητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα με αυτό τον τρόπο καλούνται να αποστείλουν την απαραίτητη συγκατάθεση-δήλωση συμμετοχής στο mail : info@kedp.gr. Σε ότι αφορά τα ατομικά μαθήματα μουσικής το πρόγραμμα θα οριστεί σε συνεννόηση με τους αρμόδιους καθηγητές.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ  πατήστε εδώ
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να επικοινωνήσουν με τις αντίστοιχες γραμματείες των πολιτιστικών προγραμμάτων:
• Γραμματεία Πολιτιστικών Προγραμμάτων Δ.Ε. Παλλήνης: 210 6032245
• Γραμματεία Πολιτιστικών Προγραμμάτων Δ.Ε. Γέρακα: 210 6619937

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: