ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

23 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ»

Για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Παλλήνης και η Κοινωφελής Επιχείρηση υποδέχθηκαν τα «Χριστούγεννα στη πόλη»με εντυπωσιακές εκδηλώσεις και δράσεις στις πλατείες των τριών δημοτικών ενοτήτων, δίνοντας σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε δημιουργικές δράσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα αλλά κυρίως να απολαύσουν οικογενειακώς τη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

Μια τέτοια μέρα ήταν και η Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου όπου το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία του Γέρακα πιο φωτεινό από κάθε άλλη φορά υποδέχθηκε πλήθος κόσμου για το καθιερωμένο άναμμα του δέντρου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Παλλήνης και των μελωδικών φωνών των παιδικών χορωδιών Δ.Ε. Γέρακα και Δ.Ε. Παλλήνης. Ο ουρανός φωτίστηκε από πυροτεχνήματα σκορπώντας στιγμές χαράς στη πόλη απογειώνοντας το εορταστικό κλίμα.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η συνέχεια της βραδιάς με ξυλοπόδαρους, διαδραστικά παιχνιδιά και καθηλωτικά showς με φωτιές που γοήτευσαν το κοινό. Παράλληλα οι υπόλοιπες δράσεις του χωριού οπως face painting, κατασκευές στολιδιών, παγοδρόμιο και φυσικά τα φουσκωτά κάστρα μαγνήτισαν το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων οι οποίοι διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε ότι στο χωριό μας υπάρχει ένα «ξεχωριστό» σπιτάκι όπου ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Παλλήνης αλλά και για το Σύλλογο Δικαιοσύνη για τα αδέσποτα.

 

DKF_3504

DKF_3503

DKF_3461

DKF_3469

DKF_3522

DKF_3499

DKF_3538

 

DKF_3545

 

DKF_3568

DKF_3583

DKF_3648

DKF_3650

DKF_3671

DKF_3659

 

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: