ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

20 Νοεμβρίου 2020

KEAPP_LOGO 2020

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ. 210 66 19 937

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παλλήνης, με αφορμή την πρόσφατη αναστολή των προγραμμάτων λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, αποφάσισε να προχωρήσει στην πραγματοποίηση διαδικτυακών μαθημάτων έχοντας ως σκοπό να διατηρήσουν οι αθλούμενοι, μικροί και μεγάλοι, την φυσική τους κατάσταση και την επαφή τους με το αγαπημένο τους άθλημα.

Η έναρξη των μαθημάτων ορίζεται από την Δευτέρα 23/11/20 και αφορά τα εξής αθλήματα: 1) Ρυθμική-Ενόργανη Γυμναστική 2) Ποδόσφαιρο 3) Μπάσκετ 4) Tae kwon do 5) Βόλεϊ 6)Γυμναστική Ενηλίκων 7)Κολύμβηση.

Αρχικά τα προγράμματα που αφορούν τα ομαδικά αθλήματα θα πραγματοποιούνται ανά τμήμα, μια φορά την εβδομάδα σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα των διαδικτυακών μαθημάτων (επισυνάπτεται) και θα είναι δωρεάν.

Οι εγγεγραμμένοι αθλούμενοι θα λάβουν ενημέρωση-πρόσκληση στα e-mail τους για τη συμμετοχή τους στα διαδικτυακά μαθήματα καθώς και τους όρους-προϋποθέσεις συναίνεσης που απαιτεί η συμμετοχή τους σε αυτά. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας «Microsoft Teams» του φορέα.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή των ανηλίκων προϋποθέτει υποχρεωτικά την παρουσία γονέα/κηδεμόνα κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τις αντίστοιχες γραμματείες των αθλητικών προγραμμάτων:
• Γραμματεία Αθλητικών προγραμμάτων Δ.Ε. Παλλήνης: 210 6032245
• Γραμματεία Κολυμβητηρίου Γέρακα: 210 6615645
• Γραμματεία Αθλητικών προγραμμάτων Δ.Ε. Γέρακα: 2106615412

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: