ΕΚΛΕΙΨΗ

15 Ιουλίου 2010

Στο “Eclipse”, η Μπέλα βρίσκεται ξανά περικυκλωμένη από τον κίνδυνο, έχοντας προηγηθεί μια σειρά από μυστηριώδεις φόνους στο Σιάτλ και ενώ μια μοχθηρή βρυκόλακας συνεχίζει την αναζήτησή της για εκδίκηση. Στο μεταξύ, αναγκάζεται να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτά της για τον Έντουαρντ και τη φιλία της με τον Τζέικομπ, γνωρίζοντας πως η απόφασή της μπορεί να πυροδοτήσει την αιώνια διαμάχη ανάμεσα σε βρυκόλακες και λυκάνθρωπους.
Το τρίτο μέρος της σειράς “Twilight”, που είναι πλέον ένα κινηματογραφικό – πέρα από λογοτεχνικό – φαινόμενο, θα σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Σλέιντ, σκηνοθέτης των ταινιών Hard Candy και 30 Days of Night.
Όλα ξεκίνησαν από μια επιλογή... Έφτασε η στιγμή να κλείσει ένα κομμάτι της, μια από τις πλέον αγαπημένες νεανικές κινηματογραφικές σειρές όλων των εποχών, με τον ερχομό του - αρχικά τελευταίου, μα μετά την αναγγελία του Breaking Dawn, προτελευταίου - μέρους, που φέρει τον τελειωτικό τίτλο Eclipse. Μετά την έξοχη έναρξη του πρώτου επεισοδίου και την μέτρια συνέχεια του New Moon, το αλληγορικό αισθηματικό στόρι, που συνθέτει το τρίγωνο των Έντουαρντ, Μπέλα και Τζέικομπ, καλείται να λύσει τον γόρδιο δεσμό που περιβάλλει την ερωτική τους σχέση. Η όμορφη αμόλυντη κοπέλα, θα καταλήξει εντέλει στην αγκαλιά του λατρεμένου της βαμπίρου, που την διώχνει μακριά για να μην σπιλώσει την ανθρώπινη υπόσταση της ή θα πει το πολυπόθητο ναι στον λυκάκο, που της στέλνει διαρκώς μηνύματα πραγματικής και αγνής αγάπης?
 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: