ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ-ΑΝΑΜΜΑ ΔΕΝΤΡΟΥ

22 Δεκεμβρίου 2016

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ-ΑΝΑΜΜΑ ΔΕΝΤΡΟΥ

Φέτος τα Χριστούγεννα ο Δήμος Παλλήνης και η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού – Πολιτισμού – Περιβάλλοντος Δήμου Παλλήνης ένωσαν τις δυνάμεις τους με τα εμπορικά καταστήματα και τους συλλόγους της πόλης, σε μια προσπάθεια αφύπνισης του αληθινού πνεύματος των Χριστουγέννων, μετατρέποντας για πρώτη φορά την κεντρική πλατεία του Γέρακα σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό αγάπης  & ψυχαγωγίας.

 

Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, το χωριό μας άνοιξε τα ξύλινα σπιτάκια του, έντυσε γιορτινά τα ξωτικά του, άναψε τα φώτα του και υποδέχθηκε το κοινό με σκοπό να γιορτάσουμε όλοι μαζί την έναρξη των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

                 

Ένα άκρως εντυπωσιακό σκηνικό με φουσκωτά κάστρα, μπισκοτάνθρωπους, τρενάκι και φυσικά παγοδρόμιο μεταμόρφωσε τη πλατεία σε πολυχώρο ξεφαντώματος και διασκέδασης για τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι κατενθουσιασμένοι έτρεχαν από δραστηριότητα σε δραστηριότητα, με τα πρόσωπα τους πολύχρωμα από το face painting  και τη διάθεση τους στα ύψη.

 

Γύρω στις 20.00,  η δράση  μεταφέρθηκε στο κεντρικό σημείο της πλατείας  όπου ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος  Ζούτσος αφού ευχήθηκε στους δημότες  έδωσε το έναυσμα για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Φως αλλά και μουσική, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου μας  και  τις  παιδικές χορωδίες  Δ.Ε. Γέρακα & Δ.Ε. Παλλήνης, πλημμύρισαν την πλατεία μεταδίδοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων σε ολόκληρη τη πόλη.

 

Η βραδιά συνεχίστηκε με διαγωνισμούς, ταχυδακτυλουργικά νούμερα και  ξεσηκωτικά ομαδικά παιχνίδια. Πέρα όμως από  διασκέδαση, Χριστούγεννα σημαίνει προσφορά, αγάπη και φυσικά αλληλεγγύη. Για το λόγο αυτό, υπάρχει ένα «ξεχωριστό» σπιτάκι  στο χωριό μας, το σπιτάκι της αγάπης, όπου ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα αλλά και παιχνίδια για τους συμπολίτες μας που έχουν αγάγκη. 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: