ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ & ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΝΗΠΙΩΝ

03 Ιουνίου 2022

KEAPP_LOGO 2020

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ. 210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ 2022

               ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ & ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΝΗΠΙΩΝ

Την Δευτέρα 30 Μάϊου 2022 και ώρα 18:00 το φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Γέρακα φιλοξένησε, έπειτα από καιρό, δημιουργίες των μαθητών των Παιδικών Εικαστικών Εργαστηρίων της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα. Τα έργα μιας ολόκληρης δημιουργικής χρονιάς μεταμόρφωσαν το χώρο σε ένα πολύχρωμο σκηνικό όπου το ταλέντο και η φαντασία των μικρών μας ζωγράφων ξεπηδούσε από παντού.

Την ίδια ώρα στο αμφιθέατρο είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε δυο παιδικές παραστάσεις από τα αντίστοιχα τμήματα των εργαστηρίων παιχνιδιού & αυτοσχέδιου παραμυθιού. Την αρχή έκανε το πρώτο τμήμα με την παράσταση «ΠΕΤΡΟΣΟΥΠΑ», σε σκηνοθεσία Έβης Βασιλειάδη ενώ στη συνέχεια το δεύτερο τμήμα μας παρουσίασε τη παράσταση «Η ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥ» σε σκηνοθεσία Γιούλης Τσαγκαράκη.

Τα παιδιά και στις δύο παραστάσεις, πέρα από το άρτιο και καλαίσθητο αποτέλεσμα, είχαν ως κύριο στόχο να μας μεταφέρουν μηνύματα για την αλληλεγγύη, την γενναιοδωρία, την χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς και  το κατάφεραν άψογα.

Πολλά συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά όσο και στις δασκάλες τους, την κα Κορωνάκη Ελπινίκη, την κα κ.Γιούλη Τσαγκαράκη, την κα Έβη Βασιλειάδη και την Ελισαβετ Κρικώνη για την εξαιρετικά επιτυχημένη προσπάθεια.

ΘΕΑΤΡ. ΔΡΩΜΕΝΑ ΝΗΠΙΩΝ (1)

ΘΕΑΤΡ. ΔΡΩΜΕΝΑ ΝΗΠΙΩΝ (2)

ΘΕΑΤΡ. ΔΡΩΜΕΝΑ ΝΗΠΙΩΝ (66)

ΘΕΑΤΡ. ΔΡΩΜΕΝΑ ΝΗΠΙΩΝ (62)

ΘΕΑΤΡ. ΔΡΩΜΕΝΑ ΝΗΠΙΩΝ (119) ΘΕΑΤΡ. ΔΡΩΜΕΝΑ ΝΗΠΙΩΝ (85)

ΘΕΑΤΡ. ΔΡΩΜΕΝΑ ΝΗΠΙΩΝ (151)

ΘΕΑΤΡ. ΔΡΩΜΕΝΑ ΝΗΠΙΩΝ (155)

ΘΕΑΤΡ. ΔΡΩΜΕΝΑ ΝΗΠΙΩΝ (166)

ΘΕΑΤΡ. ΔΡΩΜΕΝΑ ΝΗΠΙΩΝ (204)

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: