ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ CINE ΓΕΡΑΚΑΣ

29 Ιουνίου 2009

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου και ώρα 21.00, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανανεωμένου Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου Cine Γέρακας, με την προβολή της ταινίας “Illuminati”.

Έπειτα από ένα χρόνο διακοπής της λειτουργίας του, άνοιξε πάλι τις πόρτες, για να υποδεχτεί τους φίλους της Έβδομης Τέχνης. Προσκεκλημένοι ήταν όσοι υποστήριξαν την προσπάθεια επαναλειτουργίας του καθώς επίσης οι Υπάλληλοι του Δήμου Γέρακα και της Κοινωφελούς Επιχείρησης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο Δήμαρχος Γέρακα κ. Αθανάσιος Ζούτσος, υποδέχτηκε και καλωσόρισε τους καλεσμένους του, εκφράζοντας την βαθιά του συγκίνηση για την αλλαγή που μέσα σε διάστημα ενός μήνα επήλθε στο χώρο του Κινηματογράφου.

Όσοι παρευρέθησαν εξέφρασαν ιδιαίτερα θετικά σχόλια για την ποιότητα της εικόνας και του ήχου και για το ευχάριστο και προσεγμένο περιβάλλον .

 

Για την φετινή θερινή σεζόν, ο Δημοτικός Κινηματογράφος “Cine Γέρακας” αναμένεται να γίνει για τους Γερακιώτες και όχι μόνο, το αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι για στιγμές χαλάρωσης και αναψυχής.

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: