ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΕΦΑΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

30 Νοεμβρίου 2013

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΕΦΑΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Μετά το Κοινωνικό Φροντιστήριο και τη ΔΩΡΕΑΝ μαθησιακή ενίσχυση μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο Δήμος Παλλήνης, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες τις κοινωνίας, προσφέρει, επίσης ΔΩΡΕΑΝ, προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις αθλημάτων στα ΤΕΦΑΑ - Στρατιωτικές Σχολές, στο στίβο και στην πισίνα.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, κ.Αθανάσιος Ζούτσος δίνοντας  προτεραιότητα σε παρεμβάσεις που βοηθούν τις ασθενέστερες ομάδες του πληθυσμού, λόγω των δυσμενών συνθηκών ζωής που έχουν διαμορφωθεί από την οικονομική κρίση, ενισχύει τις κοινωνικές δράσεις στήριξης των μαθητών και των οικογενειών τους.

Έτσι, ΌΛΟΙ οι υποψήφιοι των παραπάνω σχολών που είναι κάτοικοι του Δήμου Παλλήνης, μπορούν να γίνουν αποδέκτες της απαραίτητης προετοιμασίας τους στα αθλήματα που απαιτούνται για τις εξετάσεις των παραπάνω σχολών.

Την προετοιμασία θα αναλάβουν οι καταξιωμένοι προπονητές των Αθλητικών Κέντρων του Δήμου Παλλήνης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι υποψήφιοι  Γ΄ Λυκείου που είναι κατοίκοι του Δήμου Παλλήνης και έχουν ανάγκη προετοιμασίας στα αθλήματα του στίβου και της Κολύμβησης μπορούν να εγγράφονται και να παρακολουθούν δωρεάν προγράμματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις.

Τα μαθήματα αρχίζουν από τις  15 Δεκεμβρίου 2013 στα αθλητικά μας κέντρα ( Στίβος ή Κολυμβητήριο).

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

1.Ιατρική Γνωμάτευση

2.Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας

3.Αίτηση Υποψηφίου

4.Βεβαίωση Φοίτησης Γ ΄ Λυκείου

5.Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

 Πληροφορίες και Εγγραφές στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Παλλήνης και στα  τηλέφωνα:  210 6032245 (5ο Αθλητικό Κέντρο) και 210 6615645 (Κολυμβητήριο)

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: