Διάλογος 5 - Η ημέρα Μετά

01 Νοεμβρίου 2013

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 19:00, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πέμπτης έκθεσης σύγχρονης τέχνης του προγράμματος «Διάλογοι» στο Κέντρο Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών (πρώην αποθήκες Καμπά).


Τους «Διαλόγους» πραγματοποιεί η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού – Πολιτισμού – Περιβάλλοντος Δήμου Παλλήνης σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

 

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες έπειτα από την επιλογή της αρμόδιας επιτροπής ήταν οι Χρύσα Βαλσαμάκη, Δήμητρα Δημοπούλου και Φανή Μπήτου.

Συμμετέχοντες θεωρητικοί Τέχνης  έπειτα από την επιλογή της αρμόδιας επιτροπής ήταν οι Εύα Βαλσαματζή, Σταυρούλα Δαργωνάκη και Παυλίνα Κύρκου.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Α. Ζούτσος, διδάσκοντες της ΑΣΚΤ, μαθητές των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Παλλήνης καθώς και πλήθος φίλων της Τέχνης.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Παλλήνης.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 και είναι ανοιχτή για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή 17:30 - 20:30 και Σάββατο 10:00 – 14:00.Περιεχόμενο

 

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: