ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ

10 Οκτωβρίου 2018

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ. 210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2018
«ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ»

Tην Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα και ώρα 20.00 πραγματοποιήθηκε η Διαδημοτική Συνάντηση Χορωδιών με τη σύμπραξη του Δήμου Παλλήνης και του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων.Οι τέσσερις χορωδίες από τους δήμους Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού, Γαλατσίου και Παλλήνης ετοίμασαν για το κοινό ένα άκρως μελωδικό μουσικό ταξίδι .
Την βραδιά άνοιξε η Μικτή Χορωδία Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Χαλανδρίου με τραγούδια ως επί το πλείστον του σπουδαίου Μάνου Λοϊζου και την καθοδήγηση της μαέστρου κ.Θεοδώρου Ρίας, αφήνοντας μας τις καλύτερες εντυπώσεις.
Στη συνέχεια η σκυτάλη πέρασε στην χορωδία επιστημόνων του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού η οποία μας χάρισε ένα ποικίλο ρεπερτόριο συνδυάζοντας παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ.Θωμά Λουζιώτη.
Τρίτη στη σειρά εμφανίστηκε η χορωδία του Δήμου Γαλατσίου με σημαντικές εμφανίσεις και συμμετοχές στο ενεργητικό της και μαέστρο τον κ. Σπύρο Παπαδάτο, παρουσιάζοντας μας ένα έντεχνο πρόγραμμα εμπνευσμένο από μεγάλους Έλληνες συνθέτες.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσία της χορωδίας του Δήμου Παλλήνης με μαέστρο τον κ. Χαράλαμπο Μιχαηλίδη, κλείνοντας την βραδιά τόσο με ξένο όσο και ελληνικό ρεπερτόριο εντυπωσιάζοντας μας για ακόμα μια χρονιά.
Ευχαριστούμε θερμά όλες τις χορωδίες για τη συμμετοχή τους καθώς και τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων για την άψογη συνεργασία.

_DKF8976

 

_DKF8997

 

_DKF8986

 

_DKF9033

 

_DKF9091

 

_DKF9083

 

_DKF9149

 

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: