Χριστουγεννιάτικα τουρνουά μίνι βόλεϊ - καλαθοσφαίρισης

09 Δεκεμβρίου 2012 έως 16 Δεκεμβρίου 2012 Γέρακας

Ο Δήμος Παλλήνης, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει πριν από ένα χρόνο στους μικρούς αθλητές του βόλεϊ, διοργάνωσε αυτή τη φορά δύο Χριστουγεννιάτικα τουρνουά μίνι βόλεϊ.
Στις 9/12/2-12 στο 4ο Αθλητικό κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα και στις 16/12/2012 στο κλειστό γυμναστήριο «Γρ. Λαμπράκης» της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης γέμισαν με 300 μικρές αθλήτριες από τα τμήματα βόλεϊ των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Παλλήνης και όλων των δημοτικών σχολείων του Δήμου Παλλήνης.
Μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα έλαβαν χώρα συνολικά 160 αγώνες (80 την κάθε φορά). Όλα τα παιδιά απόλαυσαν τους αγώνες, διασκέδασαν και έφυγαν με ένα μεγάλο χαμόγελό ανυπομονόντας για το επόμενο τουρνουά βόλεϊ!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά πρέπει να απευθύνουμε στους προπονητές Αντιγόνη Στφανοπούλου, Μαρίνα Κατσινούλη και Δημήτρη Πολίτη, καθώς και σε όλους τους συνεργάτες και φίλους, οι οποίοι εθελοντικά προσέφεραν την βοήθειά τους συμβάλλοντας στην επιτυχία του τουρνουά.
 

 

 

Στις 15 Δεκεμβρίου, στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης Γάρεκα, διεξήχθη το Χριστουγενιάτικο τουρνουά 3 on 3. Έλαβαν μέρος περίπου 200 παιδιά των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης με στόχο τη συμμετοχή και όχι τη νίκη.

Τα παιδιά αγωνίστηκαν στις κατηγορίες Μίνι Α' (ε'-στ΄δημοτικού) και Μίνι Β' (γ'-δ' δημοτικού) σε αγώνες 10 λεπτών ή 12 πόντων.

Οι συναντήσεις ξεχώρισαν για το αγωνιστικό τους πνεύμα, την άμυλα και το ευ αγωνίζεσθαι. Βασικό μέλημα των προπονητών του Δήμου ήταν και είναι η συμμετοχή όλων των παιδιών, η διασκέδαση και η γνωριμία με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Για αυτό τον λόγο δεν υπήρχε τελικός νικητής, ούτε βαθμολογία.

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Παλλήνης κος Αθανάσιος Ζούτσος που χαιρέτισε και ανάλλαξε ευχές με τα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές του Δήμου μας.