Αθλητικής Άνοιξης 2009 – Βόλεϊ

17 Μαΐου 2009

Με την συμμετοχή παιδιών από τα δημοτικά και γυμνάσια της πόλης, και σε συνεργασία με τον Όμιλο Φιλάθλων Γέρακα, διεξήχθη στις 17 Μαΐου στο 1ο Αθλητικό Κέντρο το πρώτο τουρνουά βόλεϊ της Αθλητικής Άνοιξης 2009.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι πολλά από τα παιδιά που συμμετείχαν στο μίνι τουρνουά του αθλήματος προέρχονται από τις Ακαδημίες του Δήμου, σημείο που αναδεικνύει την κατευθυντήρια προσπάθεια των προπονητών ώστε τα παιδιά να αγαπήσουν και να ενταχθούν έμμεσα και άμεσα στο αθλητικό πνεύμα.

Στους αγώνες συγκεκριμένα συμμετείχαν 23 ομάδες κοριτσιών και 11 ομάδες αγοριών στο σύνολό τους 132 παιδιά.

Στα κορίτσια νικήτριες αναδειχτήκαν οι «Τουλουμπίτσες», ενώ την δεύτερη και τρίτη θέση κατέκτησαν οι «Fairytales» και οι «Κεραυνοί» αντίστοιχα.
Στον τελικό των αγοριών και υστέρα από έναν συναρπαστικό αγώνα, οι «Σκορπιοί» επικράτησαν της ομάδας «Παίδαροι» και την τρίτη θέση κατέλαβαν τα «Ζελεδάκια».

Κύπελα και μετάλλια στους νικητές απένειμαν ο Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γέρακα κ. Κώστας Μήλας και ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Νίκος Σπηλιωτόπουλος.

Η μεγάλη γιορτή των αθλητικών προγραμμάτων κλείνει την Τέταρτη 10 Ιουνίου στις 7:00 το απόγευμα στο 1ο Αθλητικό Κέντρο με την Τελετή Λήξης της Αθλητικής Άνοιξης, όπου ο Δήμαρχος Γέρακα Αθανάσιος Ζούτσος θα βραβεύσει όλους όσοι συμμετείχαν φέτος στις αθλητικές εκδηλώσεις.

 


Για περισσότερες πληροφορίες : Πολιτιστικό Κέντρο 210 6619937


 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: