Αθλητική Γιορτή χαράς και ζωντάνιας

09 Ιουνίου 2009

Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή αθλητών, μαθητών και πολιτών διεξήχθησαν οι Αθλητικές Εκδηλώσεις του Δήμου Γέρακα και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Γέρακα , την Δευτέρα , 9 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο 1ο Αθλητικό κέντρο Δήμου Γέρακα.

Πάνω από 1000 άτομα παρακολούθησαν αυτή τη γιορτή χαράς και ζωντάνιας με την συμμετοχή πάνω από 450 παιδιών των Αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου.

Με αφορμή την λήξη των αθλητικών προγραμμάτων της φετινής χρονιάς, και με την καθοδήγηση των Γυμναστών τους, μικροί και μεγάλοι, έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους. Το πρόγραμμα περιλάμβανε: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ, ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ και TAE ΚWΟΝ DΟ

Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η Παρουσίαση του Διετούς Προγράμματος Δράσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Γέρακα 2008-2009.

Ο Δήμαρχος Γέρακα, κ. Αθανάσιος Ζούτσος δήλωσε σχετικά «Λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία που κερδίσαμε και έχοντας σαν προτεραιότητα μας τον πολίτη, δημιουργήσαμε την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Γέρακα, ένα φορέα που σκοπό έχει να ενισχύσει τις προσπάθειες ανάπτυξης κάθε μορφής πνευματικής, αθλητικής, κοινωνικής και πολιτιστικής δραστηριότητας στην πόλη μας. Μέσα από την λειτουργία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Γέρακα , ο Δήμος υλοποιεί το όραμα του - Γέρακας «Πόλη Πολύχρωμη, Πόλη πολύ Ζωντανή» δίνοντας φόρμα και χρώμα σε ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Παρέμβασης στους τομείς του Πολιτισμού, του Αθλητισμού της Νεολαίας και του Περιβάλλοντος.»

Στο τέλος της Εκδήλωσης απονεμήθηκαν διπλώματα και μετάλλια στους συμμετέχοντες στα Αθλητικά προγράμματα του Δήμου και στην Αθλητική Άνοιξη 2008.


 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: