ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ 2018 – 2 & 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

02 Ιουνίου 2018

                   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ 2018 –  2 & 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Το Σάββατο και την Κυριακή 2&3  Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη  γιορτή για τη λήξη των προγραμμάτων ρυθμικής–ενόργανης των Δ.Ε. Παλλλήνης&Γέρακα.

Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 το 1ο Αθλητικό Κέντρο Γέρακα φιλοξένησε τα τμήματα της Δ.Ε. Παλλήνης τα οποία μας παρουσίασαν την παράσταση  με τίτλο  «Η χώρα των ζαχαρωτών». Με φόντο την ζαχαρούπολη, οι 250 αθλητές των τμημάτων μας  επιδόθηκαν σε  εντυπωσιακές εμφανίσεις παρουσιάζοντας, κάθε τμήμα ξεχωριστά, ένα ιδιαιτέρα δομημένο και απαιτητικό πρόγραμμα υψηλού αγωνιστικού επιπέδου

Ξεχωριστό μέρος της εκδήλωσης απότελεσε η παρουσία του αγωνιστικού τμήματος της ρυθμικής με  το πρόγραμμα  «Το Μαγεμένο Δάσος»  αλλά του αγωνιστικού τμήματος της ενόργανης με τίτλο «Ο Φεγγαροσκεπαστής»  τα οποία θα πάρουν μέρος στην εκδήλωση Cosmogym στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι στις 22&23/06 αντίστοιχα.

Εντυπωσιακές ασκήσεις συνδυασμένες με στοιχεία σύγχρονου χορού προσέφεραν ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα το οποίο κατεθνουσίασε το   κοινό αποσπώντας το  πιο θερμό του χειροκρότημα.

Την Κυριακή 3 Ιουνίου στον ίδιο πάλι χώρο, ήταν η σειρά  των τμημάτων ενόργανης&ρυθμικής  Δ.Ε. Γέρακα να μας εντυπωσιάσουν με το περίτεχνο πρόγραμμα τους.

Συνολικά 180 παιδιά, ηλικίας  4-14 χρονών  από 5 τμήματα ρυθμικής και 4 τμήματα ενόργανης αντίστοιχα, έδειξαν  τις ικανότητες τους στο ταπί.  Η άψογη τεχνική κατάρτιση σε συνδυασμό με τον συγχρονισμό  αποτέλεσαν τα εχέγγυα για την πραγμάτωση ενός επιτυχημένου προγράμματος.

«Τα κορίτσια του Τζικσο», «Η ανάμνηση ένος θρύλου»,  και  οι «Καρυάτιδες» ήταν κάποια από τα προγράμματα που ξεχώρισαν για τον  περίπλοκο συνδυάσμο ακροβατικών ασκήσεων  και  ρυθμικής - ενόργανης γυμναστικής προκαλώντας μεγάλη αίσθηση στο κοινό.  Τα παραπάνω προγράμματα θα παρουσιαστούν  στο  «ASTRO GYM  CONTEST» στις 13/6 και 15/06 στο Παλαί του Δήμου Γαλατσίου .

Πολλά συγχαρητήρια στους καθηγητές και των δύο δημοτικών ενοτήτων για την προσπάθεια και το χρόνο   που  αφιέρωσαν  κατά την διάρκεια της χρονιάς και καλή επιτυχία στους επικείμενους διαγωνισμούς.

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: