Αθλητική Άνοιξη 2009 - Ποδοσφαιρικά ταλέντα

30 Μαΐου 2009


Στα πλαίσια της Αθλητικής Άνοιξης 2009, στο 3ο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Γέρακα το Σάββατο 30 Μαΐου 2009, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου, με συμμετέχοντες ομάδες παιδιών που φοιτούν στην Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Τάξη Δημοτικού.

Στη πρώτη κατηγορία της Δ’ τάξης διακρίθηκαν οι ομάδες «Ανίκητοι» και «Άγριες Αρκούδες», ενώ νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της «Μπαρτσελόνα». Στην δεύτερη κατηγορία της Ε’ Δημοτικού, νικητές αναδείχτηκαν οι «Αετοί», ενώ εντυπωσιακή εμφάνιση είχαν οι ομάδες «Chicken» και «Αστέρια».

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσίασε ο τελικός της τρίτης κατηγορίας της ΣΤ’ τάξης Δημοτικού όπου οι «Κεραυνοί» ύστερα από έναν συναρπαστικό αγώνα νίκησαν την ομάδα «Ατρόμητοι» με σκορ 5-3. Ο αγώνας «Ολυμπιακός» - «Girls» προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στους θεατές, όπου οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα 13 – 2 την αντίπαλη ομάδα. Άλλες ομάδες που ξεχώρισαν στη συγκεκριμένη κατηγορία ήταν ακόμα οι : «Cosmos», «Α. Ο. Γ.», «Juvetsus», και «Ηλισιακός».

Οι προπονητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου μετά το τέλος του τουρνουά 5x5, δηλώσαν συγκεκριμένα «ότι στα ποδοσφαιρικά ταλέντα του Δήμου μας ανοικοδομείται η νέα γενιά ποδοσφαίρου».

Στις νικήτριες ομάδες απονεμήθηκαν ξεχωριστά κύπελλα, ενώ όλοι οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές έδωσαν ραντεβού για το 1ο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Γέρακα την Τέταρτη 10 Ιουνίου 2009 και ώρα 19:00 οπού θα τιμηθούν στην τελετή λήξης των προγραμμάτων του Δήμου αλλά και τις Αθλητικής Άνοιξης 2009.

 

 


Για περισσότερες πληροφορίες : Πολιτιστικό Κέντρο 210 6619937
 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: