ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ

22 Απριλίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ»

Την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 20.30 το Οινοποιείο Πέτρου φιλοξένησε την τελευταία εκδήλωση των δρώμενων «Δρόμοι Πολιτισμού», με τίτλο « Άσμα Ασμάτων».

Το Άσμα Ασμάτων του Σολομώντος είναι ένα ερωτικό-δραματικό ποίημα που βρίσκεται στην Παλαιά Διαθήκη και μιλά με ζωντανές και τολμηρές εικόνες για τα δυνατά συναισθήματα που συνδέονται με αυτόν ενώ παράλληλα μιλά για την πίστη που οι περισσότεροι από εμας έχουμε ξεχάσει.Στην παράσταση ακούστηκαν επίσης αποσπάσματα από έργα του Ρίτσου όπως η Σονάτα του Σεληνόφωτος, του Γκανά, της Κιτσοπούλου, της Δαλιάνη.

Το κοινό, που για ακόμα μια φορά κατέκλυσε την αίθουσα, είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια βραδιά αγάπης λίγες ημέρες πριν από τη γιορτή του Πάσχα, με υπέροχη μουσική από τον εξαιρετικό σολίστ στην κιθάρα Μιχαηλάγγελο Νιάρχο και τη μαγική φωνή της Αμαλίας Τάτση.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και τη κ.Ασπασία Τζιτζικάκη η οποία είχε την επιμέλεια των εκδηλώσεων «Δρόμοι Πολιτισμού» για την συγκινητικές στιγμές που μας χάρισαν.

 

_DKF1686

_DKF1695

_DKF1704

_DKF1721 _DKF1730

_DKF1744

 

 

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: