ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΓΕΡΑΚΑ 2009

19 Φεβρουαρίου 2009

Ο Δήμος Γέρακα με την ουσιαστική συμμετοχή και υποστήριξη πολλών Φορέων της περιοχής παρουσιάζει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Ένα γιορτινό ξεφάντωμα, όπου μικροί και μεγάλοι φορούν το καλύτερο χαμόγελό τους και αφήνουν πίσω τις έννοιες της καθημερινότητας.

Το πρόγραμμα ξεκινάει την Τσικνοπέμπτη,19 Φεβρουαρίου, ώρα 19.00 στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου Γέρακα ( Πλατεία Μακεδονίας). Αναβιώνοντας το έθιμο, μεταμορφώνουμε την πόλη και στήνουμε Αποκριάτικο Γλέντι. Σουβλάκια στα κάρβουνα, άφθονο κρασί, Ζωντανή Μουσική, χοροί και καλή διάθεση.

Την Κυριακή των Αποκριών 22 Φεβρουαρίου, αφιερώνουμε ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους όπου γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες αποκριάτικες στιγμές.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με τα καθιερωμένα Κούλουμα της Καθαρής Δευτέρας, στις 2 Μαρτίου, και ώρα 12:00 στο παρκινγκ του Κολυμβητήριου (οδός Γαργητού και Μιλτιάδου

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 19.00

ΤΣΙΚΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ
“ΛΑΪΚΟΙ ΑΡΜΕΝΙΣΤΕΣ”
Ρεμπέτικο και λαϊκό ξεφάντωμα
Xορευτικά σύνολα από Συλλόγους
(Πλατεία Μακεδονίας)

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΙΩΝ – 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

15.30 – ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ με Karaoke, Ζογκλέρ, Ξυλοπόδαρους. Καρναβαλιστές ψυχαγωγούν τα παιδιά. Πολύ μουσική και χορός. Εργαστήρια μάσκας και καπέλων, face painting. Κυνήγι Θησαυρού.
( Γηπέδου Μπάσκετ- Πλατεία Μακεδονίας)

18.00 – Αυτοσχέδια Παρέλαση «Γύρος της πλατείας»με την συμμέτοχη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Γέρακα και τους Τοπικούς Φορείς του Δήμου
(Πλατεία Μακεδονίας)

18.30 – FUEGO DE CUBA – Latin Συγκρότημα
Λάτιν ρυθμοί και χορός
(Πλατεία Μακεδονίας)


ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ – 2 ΜΑΡΤΙΟΥ , 12.00

ΚΟΥΛΟΥΜΑ

Παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια με την Ορχήστρα “DELAPARO”
Χορός, λαγάνες, ελιές, χαλβάς, φασολάδα και κρασί για όλους.

Φουσκωτά Παιχνίδια.
( Παρκινγκ – Κολυμβητηρίου)
 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: