5+1 ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1ος ΔΡΟΜΟΣ: «ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΜΙΚΡΕΣ & ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ »

25 Φεβρουαρίου 2018

Ο ∆ήµος Παλλήνης και η Κοινωφελής Επιχείρηση διοργανώνουν μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο «5+1 Δρόμοι Πολιτισμού». Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν  από 25 Φεβρουαρίου έως 9 Ιουλίου 2018 στο Οινοποιείο Πέτρου και στον Θερινό Κινηματογράφο Γέρακα.

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να δημιουργήσουν στιγμές πολιτισμού που θα φέρουν τους άνθρωπους πιο κοντά στην κοινωνική τους φύση, θα προβληματιστούν, θα συγκινηθούν  και τελικώς θα ξεφύγουν από την καθημερινή αποξένωση.

Στο πλαίσιο των παραπάνω εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου  2018 στο Οινοποιείο Πέτρου  ο «1ος Δρόμος  Πολιτισμού» ο οποίος περιελάμβανε αποσπάσματα από διηγήματα του Μιχάλη Γκανά σε αφήγηση Ασπασίας Τζιτζικάκη με συνοδεία σαντουριου από την Αγγελίνα Τκάτσιεβα.

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια συρραφή από ιστορίες και αναζητήσεις  πλεγμένες με ευαισθησία, λυρικότητα  και χιούμορ αναδυόμενες  από τον γυναικείο ψυχισμό. Ιστορίες σαν φωτογραφικά ενσταντανέ με  απώτερο σκόπο  τον επαναπροσδιορισμό και την επανεκτίμηση προσώπων και καταστάσεων που  ίσως  δεν τους αποδώθηκε η απαιτούμενη  αξία.

Θερμά συγχαρητήρια στην κ.Ασπασία Τζιτζικάκη  για την καθηλωτική της ερμηνεία, η οποία καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, καθώς  και στην κ. Αγγελίνα Τκάτσιεβα που  με το μοναδικό της ταλέντο έντυσε  μουσικά τη βραδιά.

5+1 δρόμοι-03

5+1 δρόμοι-05

5+1 δρόμοι-06

5+1 δρόμοι-07

5+1 δρόμοι-01

5+1 δρόμοι-02

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: