4ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

25 Μαΐου 2018

                                           

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

5+1 ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 

4ος ΔΡΟΜΟΣ:  «ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΗΣ ΧΑΡΛΕΫ»

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων  «5+1 Δρόμοι Πολιτισμού» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  25 Μαϊου 2018  στο Οινοποιείο Πέτρου  ο «4ος Δρόμος  Πολιτισμού» με  την  θεατρική  παράσταση  «ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΗΣ ΧΑΡΛΕΫ» του Γ.Κατσικονούρη.

Σε αυτό τον δρόμο συναντήσαμε έναν κωμικοτραγικό μονόλογο μιας μάνας  και συγκεκριμένα μιας κλασικής ελληνίδας μάνας, η οποία  με το τάπερ στα χέρια  στέκεται  δίπλα στον εύζωνα γιο της που κάνει σκοπιά και του μιλά. Δεν του μιλά για να τον νοθετήσει.Απλά  θέλει να  μιλήσει για αυτά που την βαραίνουν και κυρίως για τη ζωή που ξεκίνησε ως ένα υπέρλαμπρο θαύμα και κατέληξε  στον κλαυσίγελο του «Πάλι καλά».

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα έργο με αρκετά κοινά στοιχεία σε ό,τι βιώνουμε στην καθημερινή ζωή μας,  απελευθερωτικά συγκινητικό,  ικανό να προβληματίσει αλλά και να αλλάξει παγιωμένες νοοτροπίες, δοσμένο μέσα από την τόσο  φυσική  και  ανεπιτήδευτη ερμηνεία της Ασπασίας Τζιτζικάκη η οποία αιχμαλώτισε  το κοινό και φυσικά καταχειροκροτήθηκε. Μαζί της, στο ρόλο του εύζωνα, ήταν ο Γιώργος Ζιάκας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για μια βραδιά που στόχευε και πέτυχε με το καλύτερο τρόπο την ψυχαγωγία μας.

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: