3ος ΔΡΟΜΟΣ: «ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ »

09 Μαΐου 2018

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

5+1 ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 

3ος ΔΡΟΜΟΣ:  «ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ »

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων  «5+1 Δρόμοι Πολιτισμού»  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  29 Απριλίου 2018 στο Οινοποιείο Πέτρου  ο «3ος Δρόμος  Πολιτισμού» με την διεξαγωγή της μουσικής παράστασης  «Μουσική μία και αδιαίρετη» με τους DUO ARIOSO  και την Αμαλία Τάτση.

 

Συνεχίζοντας τη τρίτη διαδρομή μας στους δρόμους πολιτισμού  συναντήσαμε ένα ντουέτο καταξιωμένων μουσικών, την κα Σοφία Μαυρογενίδου και τον κ.Αριστείδη Χατζησταύρου οι οποίοι απαρτίζουν τους Duo Arioso. Με συνοδοιπόρο τις μελωδίες τους «περπατήσαμε» σε διαφορετικές γειτονιές του κόσμου με όχημα το ρεπερτόριό τους,  που  κινείται σε ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιρροών από μέρη όπως η Μεσόγειος, η Λατινική Αμερική και η Ευρώπη έχοντας ως τελικό  προορισμό την ύψιστη έκφραση των συναισθημάτων του κοινού το οποίο βίωσε μια πραγματικά μοναδική μουσική εμπειρία.

 

Το ίδιο συνέβη και στο  δεύτερο μέρος της βραδιάς χάρη στη μαγική φωνή της κας Αμαλίας Τάτση, η οποία μας πρόσφερε σπουδαίες ερμηνευτικές στιγμές, με την συνοδεία των μουσικών κ. Νίκου Τάτση και τον Μάριο Καζά. Με ένα μοναδικό ρεπερτόριο που συνδυάζε την μουσική παράδοση της Ελλάδα μέσα από τα δημοτικά τραγούδια αλλά και τη μελοποιημένη ποίηση  κατόρθωσε να μας παρασύρει σε μονοπάτια όπου η ψυχή μας συνάντησε την γαλήνη που τόσο έχει ανάγκη.

 

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για μια βραδιά κόσμημα που θα κλειδώσουμε για πάντα στη μνήμη μας.

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: