3ος ΔΡΟΜΟΣ «ΑΡΙΣΤΟΣ - Ο Δράκος του Σειχ-Σου»

30 Μαΐου 2023

KEAPP_LOGO 2020

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ. 210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
3ος ΔΡΟΜΟΣ «ΑΡΙΣΤΟΣ - Ο Δράκος του Σειχ-Σου»

Tην Παρασκευή 26 Μαϊου και ώρα 20.30, ολοκληρώθηκαν με εξαιρετική επιτυχία οι εκδηλώσεις των Δρόμων Πολιτισμού. Η παράσταση του 3ου και τελευταίου δρόμου βασίστηκε στο πολυβραβευμένο μυθιστόρημα του Θωμά Κοροβίνη ''Ο γύρος του θανάτου'’ με κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη του φερόμενου ως ''Δράκου του Σειχ-Σου'’, η οποία ανέβηκε στο Οινοποιείο Πέτρου σε σκηνοθεσία της κας Ασπασίας Τζιτζικάκη.

Η παράσταση περιλάμβανε μαρτυρίες που είχαν σχέση με τον πρωταγωνιστή και μιλούσαν για την αθωότητα του αλλά και την προσπάθεια της τότε κυβέρνησης να ρίξει τα γεγονότα πάνω του, με σκοπό να αθωωθεί ο εταίρος ύποπτος που ήταν γιος υπουργού.

Η σύμπραξη της Ασπασίας Τζιτζικάκη με τον Περικλή Ανανιάδη, μας χάρισε μια συγκλονιστική παράσταση μέσα από ρόλους δύσκολους και ιδιαιτέρως τραγικούς ενώ η μαγική φωνή της Ευδοκίας εμπλούτισε μουσικά την ιστορία με τον καλύτερο τρόπο.

Όσοι είχαν την τύχη να παρευρεθούν, απόλαυσαν μια εξαιρετικού επιπέδου παράσταση από άψογους επαγγελματίες του είδους, που αναμφισβήτητα ανέβασε τον πήχη των πολιτιστικών δρώμενων στη περιοχή μας.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους στους συντελεστές για την κατάθεση ψυχής που εναποθέσαν στη σκηνή δημιουργώντας ένα μοναδικό κλίμα συγκίνησης στο κοινό το οποίο τους χειροκρότησε με τη καρδιά του.'

_DKF4396 _DKF4397 _DKF4442 _DKF4472 _DKF4484 _DKF4489 _DKF4559

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: