1ο Διαδημοτικό Τουρνουά Handball

02 Απριλίου 2011 Γέρακας

Υπό την αιγίδα της Εθνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης πραγματοποιήθηκε το 1ο Διαδημοτικό Τουρνουά Handball στο 4ο Αθλητικό Κέντρο του Γέρακα το Σάββατο 2 Απριλίου. Περίπου 250 παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών και συνολικά 40 ομάδες από όλα τα δημοτικά σχολεία του Δήμου έδωσαν το παρόν, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο το μεγάλο ενδιαφέρον τους για το άθλημα που τα τελευταία χρόνια συνεχώς κερδίζει έδαφος στη χώρα μας.


Το γήπεδο γέμισε από μικρούς αθλητές που επιδόθηκαν σε παράλληλους αγώνες των 10 λεπτών υπό το ενθουσιώδες χειροκρότημα των γονέων τους.
Ο τεχνικός σύμβουλος και προπονητής της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος Κωνσταντίνος Κότσιρας και ο προπονητής στα προγράμματα Handball του Δήμου Δημήτρης Πολίτης, εμφανώς ικανοποιημένοι από την μεγάλη επιτυχία της γιορτής στην οποία συμμετείχαν ενεργά, δήλωσαν ότι η Παλλήνη και ο Γέρακας μέσω των ακαδημιών τους μπορούν να αποτελέσουν μια πραγματική κυψέλη για τη χειροσφαίριση.
Στο τέλος δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στους συμμετέχοντες.
Αναμφίβολα δράσεις αυτού του είδους συμβάλλουν τα μέγιστα στην προώθηση του αθλητισμού. Ο Δήμος Παλλήνης πάντα κοντά στους μικρούς επίδοξους αθλητές τηρεί τη δέσμευσή του για υποστήριξη και προώθηση του αθλητικού πνεύματος στον τόπο μας.