Κ.Ε.Ε.Τ. - πρώην αποθήκες Καμπά

 

 

 

Με τις απαραίτητες παρεμβάσεις οι αίθουσες του Κ.Ε.Ε.Τ. συστέγασαν ένα μεγάλο αριθμό προγραμμάτων. Η μια αίθουσα λειτουργεί ως πολυχώρος με την λειτουργία μοντέρνων και παραδοσιακών χορών, χορωδίας καθώς και διάφορες εκδηλώσεις και εκθέσεις. Η δεύτερη αίθουσα φιλοξενεί τα εικαστικά τμήματα της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης.
Στην παρούσα φάση δρομολογούνται περαιτέρω παρεμβάσεις διαμόρφωσης των αιουσών και του περιβάλλοντος χώρου.
Διεύθυνση: οδός Λεονταρίου, Κάντζα / Παλλήνη Αττικής ( 800 μ από την έξοδο 17 Αττικής οδού και δίπλα στο παλιό εργοστάσιο Καμπά)
ΠΡΟΣΒΑΣΗ: με μέσα δημόσιας μεταφοράς:
ΜΕ ΜΕΤΡΟ-ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΣΤΑΣΗ ΚΑΝΤΖΑ (800 μ με τα πόδια) ή με το 324
ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ 324 (ανά 15′ – 1 στάση από ΜΕΤΡΟ)
ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ 304-315 (ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ) από Πλακεντίας ή Νομισματοκοπείο
Με ΙΧ ή Μοτοσικλέτα (μέσω Αττικής Οδού)
• Στην έξοδο 17 της Αττικής οδού (ρεύμα προς αεροδρόμιο) δεξιά και στα 30 μ αριστερά στο δρόμο με την νησίδα. Στα 530 μ στην γωνία στο αριστερό χέρι εκεί που στενεύει ο δρόμος (μέσω Λεωφόρου Λαυρίου)
• Από το Σταυρό Αγ. Παρασκευής δεξιά για 3-4 χλμ, αμέσως μετά το Supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος (αριστερά) βρίσκουμε την πλατεία ακολουθούμε κυκλική πορεία βγαίνουμε στην 2η έξοδο και ακολουθούμε την οδό Λεονταρίου για 1,5 χλμ. Στο τέρμα (STOP) είναι στο δεξί μας χέρι στην γωνία (μέσω Λεωφόρου Σπατών)
• Από το Σταυρό Αγ. Παρασκευής στο 1ο φανάρι δεξιά στην εκκλησία, ακολουθούμε την Σπάτων. Στο 1ο φανάρι ακολουθούμε αριστερή πορεία επί της Σπάτων περνάμε και το επόμενο φανάρι και μετά από 1200 μ στο φανάρι στρίβουμε δεξιά στην Λεονταρίου περνάμε τα συγκροτήματα με τις πολυκατοικίες στα δεξιά σε ένα σημείο στενεύει ο δρόμος δίπλα στο παλιό εργοστάσιο «ΚΑΜΠΑ» και στην γωνία είναι ο χώρος.

 

 

ΤΗΛ: 210 6657832

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα