«Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΩΡΑ (1)

17 Μαρτίου 2009

Ο Δήμος Γέρακα και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Γέρακα στέλνουν το δικό τους μήνυμα περιβαλλοντικής συμπεριφοράς αγκαλιάζοντας και συμμετέχοντας ενεργά στην Δράση του WWF «Η Ωρα της Γης». Μια συμβολική πρωτοβουλία με ουσιώδη σημασία που θυμίζει στον κάθε ένα από μας την προσωπική και συλλογική μας ευθύνη προς τις κλιματικές αλλαγές και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η κάθε μικρή μας κίνηση μπορεί να κάνει την διαφορά προς ένα καλύτερο μέλλον για τον Πλανήτη μας.

Για την ουσιαστικότερη συμμετοχή του ο Δήμος προέβη σε μια σειρά ενεργειών:

  •  Ανάρτηση στο Portal του Δήμου Γερακα www.gerakas. gr/, banner της Δράσης «Ώρα της Γης» το οποίο ενημερώνει τους επισκέπτες του δικτυακού τόπου σχετικά, και το οποίο τους «δρομολογεί» στην κεντρική σελίδα της Δράσης www.earthhour.org/greece.
  •  Εκτύπωση και ανάρτηση αφισών ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας σε σημαντικά δημόσια σημεία (Δημαρχείο, Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, Αθλητικά και Πολιτιστικά Κέντρα, πλατείες, πίνακες ανακοινώσεων).
  •  Αποστολή ενημερωτικής επιστολής σχετικά με την Δράση «Ώρα της Γης» σε όλα τα σχολεία, πολιτιστικούς και Αθλητικούς φορείς , εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις.
  • Τέλος, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας προγραμματίζει τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για μία ώρα από την 20:30 έως την 21:30 της 28ης Μαρτίου 2009, στις πλατείες, στα δημοτικά κτίρια και άλλα σημαντικά σημεία δημοσίου ενδιαφέροντος της περιοχής.


Γέρακας , 17 Μαρτίου 2009


Ο Δήμαρχος Γέρακα


Αθανάσιος Ζούτσος

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: